Geen producten (0)

Privacy- en Cookiebeleid

Lint en meer streeft er naar producten en diensten van een hoge kwaliteit te leveren, waarbij betrouwbaarheid een belangrijke factor is. Respect voor de privacy van onze klanten en een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens is een belangrijk onderdeel van de betrouwbaarheid van onze onderneming. Daarom willen wij transparant zijn over de wijze waarop wij, als verantwoordelijke, omgaan met de verwerking van persoonsgegevens van onze klanten en bezoekers van onze website. In dit beleid wordt toegelicht welke informatie we, in het kader van het gebruik van onze website, van jou als klant verzamelen en hoe we deze informatie verder gebruiken en beschermen.

 

Naam en contactgegevens:

Lint en meer
Churchillstraat 6
7136 MB Zieuwent
0544-488390 (mocht u ons telefonisch niet kunnen bereiken, mail ons dan even)
info@lintenmeer.nl

 

Toepasselijkheid
Dit Privacy- en Cookiebeleid is van toepassing op elk(e) websitebezoek, transactie en elke overeenkomst die via onze website wordt overeengekomen. Alle informatie, waaronder jouw persoonsgegevens, die wij over je verzamelen gedurende jouw bezoek en/of gebruik van onze website, zal worden behandeld in overeenstemming met dit Beleid en de hierin beschreven doeleinden. Dit Privacy- en Cookiebeleid geldt niet voor websites van andere bedrijven die een link naar onze website bevatten of waarvan een link op onze website staat.

Gegevens die wij verzamelen
Lint en meer stelt je in staat om online materialen te bestellen en jouw bestelling op een adres naar keuze te laten bezorgen. In het kader van onze diensten kunnen we jouw gegevens op twee manieren verzamelen:

Gegevens die door jou worden verstrekt
Lint en meer verzamelt gegevens die door jou worden verstrekt zoals uw e-mailadres en wachtwoord wanneer je je registreert als nieuwe klant en een account aanmaakt. Aanmaken van een account is niet verplicht om te kunnen bestellen.
Verder verzamelen we jouw bestelgegevens zoals naam, (bezorg- en factuur) adres, telefoonnummer en betalingsgegevens als je een bestelling bij ons plaatst (en, als de bestelling naar iemand anders wordt verstuurd, de naam- en adresgegevens van de ontvanger voor wie de bestelling is bestemd). Jouw e-mailadres wordt gebruikt om de bevestiging van uw bestelling toe te zenden. Ook wanneer je aan ons jouw mening geeft, bijvoorbeeld door middel van het schrijven van een review over Lint en meer, worden persoonsgegevens verzameld. 

Gegevens die wij automatisch verzamelen
Lint en meer verzamelt gegevens die we ontvangen op basis van jouw bezoek aan onze website. We verzamelen bijvoorbeeld uw IP-adres en het type browser dat je gebruikt, maar ook de pagina’s die je bezoekt, de datum en tijd van uw bezoek en op welke wijze je gebruik maakt van onze website.

Hoe gebruiken we jouw gegevens verder?
Uw gegevens kunnen voor de volgende doeleinden worden gebruikt:

Acceptatie, verwerking en uitvoering van jouw bestelling.

Uw gegevens worden gebruikt om jouw bestelling te verwerken, uit te voeren en te bezorgen op het door jou gekozen adres. Met uw gegevens zullen we je ook op de hoogte houden van de voortgang van jouw bestelling. We geven jouw gegevens door aan andere bedrijven die in opdracht van ons bepaalde diensten uitvoeren. Voorbeelden hiervan zijn: een vervoerder zoals PostNL om je bestelling te kunnen verzenden en af te leveren; online betaaldienstverleners Mollie en PayPal om je betaling te kunnen verwerken; dienstverleners om onze e-mails of andere vormen van klantencommunicatie te kunnen verzenden.

Het beheren van jouw account
Je kunt jouw eigen account aanmaken op onze website. In dit account slaan we onder andere uw naam, (bezorg- en factuur) adres, telefoonnummer en uw e-mailadres op. Aanmaken van een account is niet verplicht om te kunnen bestellen.

Het versturen van nieuwsbrieven
We kunnen je gegevens gebruiken om je zodoende via e-mail informatie of een aanbieding over onze producten toe te zenden. Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief die per e-mail wordt verstuurd. Zo blijf je op de hoogte van speciale aanbiedingen en onze nieuwe of aanvullende producten. Als je het niet langer op prijs stelt om onze nieuwsbrief te ontvangen, klik dan op de afmeldlink die je onderaan in de e-mail kunt vinden.

Reviews en opmerkingen
We horen graag over jouw ervaringen met onze website en natuurlijk onze producten. Voor het schrijven van klantenreviews over Lint en meer maken wij gebruik van derde partijen, zoals Facebook. Indien je een review over een Lint en meer product wenst te schrijven worden er door Facebook persoonsgegevens over je verzameld. Indien je ons een review geeft, bijvoorbeeld via een derde partij zoals Facebook, andere Social Media of rechtstreeks aan ons, kunnen wij een dergelijke review (of een gedeelte daarvan) gebruiken voor elk doel, met dien verstande dat we jouw review niet zullen gebruiken in combinatie met je naam of andere persoonsgegevens. Enkel met jouw voorafgaande en expliciete toestemming zullen wij je review (of een gedeelte daarvan) samen met je naam (of overige persoonsgegevens) die je ons hebt gegeven, verder gebruiken.

Promotionele acties en prijsvragen
Als je meedoet aan een promotionele actie zoals plaatsing op de inspiratiepagina, dan vragen we je om uw naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres en kan het zijn dat je eventueel ander materiaal deelt zoals foto’s. Met deze gegevens kunnen we de promotionele actie uitvoeren en na het verkrijgen van toestemming daartoe, de namen van de deelnemers bekendmaken.

Onderhoud, statistische analyse en verbetering van onze diensten
We streven er voortdurend naar om onze diensten te verbeteren. Wij maken daarvoor gebruik van analytische software van derde partijen, te weten Google Analytics. Met deze analytische software plaatsen we cookies om algemene bezoekgegevens bij te houden en ontvangen we rapportages over hoe onze diensten gebruikt worden. In dit kader registreren wij via de website en de de editor gegevens zoals het IP-adres van jouw computer, de datum en het tijdstip van je bezoek of gebruik, je browser en welke pagina's en producten door jou bekeken worden.

Fraude
We gebruiken onze klantgegevens om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. Indien we verzocht worden om inzage in onze klantgegevens op grond van een wettelijke verplichting daartoe, bijvoorbeeld in het kader van een strafrechtelijk onderzoek, zullen we hieraan voldoen en de verzochte gegevens doorgeven aan de desbetreffende autoriteit of opsporingsinstantie.

Verbetering van onze Klantenservice
Om je snel te kunnen helpen bij vragen, maken we gebruik van uw gegevens zoals jouw naam en uw ordernummer. Wij kunnen aantekeningen maken tijdens het gesprek met jou om vast te leggen waarom je met ons contact hebt opgenomen en welke oplossing we je gegeven hebben. Dergelijke gegevens worden ook door ons bewaard. Dit is handig als je een andere keer met ons contact opneemt.

Verstrekking gegevens aan aan derden
We stellen we jouw gegevens alleen beschikbaar aan derden zoals hierboven uiteengezet. Dit gebeurt uitsluitend voor doeleinden zoals die in dit Beleid zijn beschreven of hiermee verenigbaar zijn. Wij en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens en de inhoud van dit Beleid in acht te nemen. Lint en meer zal hiernaast jouw persoonsgegevens alleen aan derden verstrekken indien we daartoe jouw voorafgaande toestemming hebben verkregen.

Beveiliging van jouw gegevens
Lint en meer gaat uiterst zorgvuldig om met jouw gegevens, waarvan persoonsgegevens deel uit kunnen maken. Wij hebben verschillende technische en organisatorische maatregelen getroffen om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatig gebruik. Elk product en alle daarin opgeslagen afbeeldingen, foto’s of andere geüploade inhoud is beveiligd door jouw unieke e-mailadres en wachtwoord. Andere gebruikers kunnen de door jou bestelde producten niet inzien zonder in het bezit te zijn van deze beide gegevens. Daarom raden we je, als je een account hebt aangemaakt, aan om je wachtwoord met zorg te kiezen en deze niet te delen met anderen!

Cookies
Cookies zijn kleine bestanden die online met de pagina's van onze website via jouw browser worden meegestuurd en worden opgeslagen op je computer, tablet, telefoon of ander apparaat. Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring tijdens het bezoeken of gebruiken van onze diensten via de website te optimaliseren. De cookies zorgen ervoor dat onze website jouw browser, voorkeuren en geschiedenis herkent bij je volgende bezoek. Daarnaast kunnen we cookies gebruiken om je relevante informatie te laten zien, rapportages te krijgen over hoe bezoekers of gebruikers onze diensten via de website en editor gebruiken en om integratie met de Social Media netwerken mogelijk te maken. 

Lint en meer gebruikt de volgende soorten cookies:

Functionele cookies: deze cookies zijn nodig om onze website te kunnen bezoeken en onze diensten te kunnen gebruiken. Deze cookies zijn bedoeld het gebruik van onze website te faciliteren en slaan daarom jouw persoonlijke instellingen op, welke items er toegevoegd zijn aan uw winkelmandje en of een bepaald bericht al aan je getoond is om zodoende te voorkomen dat je het nog een keer te zien krijgt.

Analytische cookies: deze cookies houden gegevens bij over het gebruik van onze website of editor via Google Analytics. Deze statistieken geven ons ondere andere inzicht in hoe vaak onze website wordt bezocht, welke delen van onze website bezoekers het interessantst vinden en welke producten en pagina's door jou bekeken worden. Deze gegevens worden gebruikt voor statistische analyses van het bezoek-, gebruik- en klikgedrag. Dit doen we om onze website en editor voortdurend te verbeteren en zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Tracking cookies: deze cookies worden gebruikt om bij te houden welke websites en pagina's je bezoekt naast onze website om zo gegevens te verzamelen over je surfgeschiedenis. Met deze gegevens kunnen we je advertenties laten zien die relevanter voor u zijn en beter aansluiten op jouw interesses. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt om het aantal keer dat je een advertentie ziet, te beperken en om de effectiviteit van onze digitale reclamecampagnes te meten. Ze worden namens en met toestemming van Lint en meer geplaatst door externe advertentienetwerken.

Social Media-cookies en andere cookies van derde partijen: als je onze website bezoekt, kan er ook content worden aangeboden door andere bedrijven dan Lint en meer. Deze bedrijven kunnen ook cookies op jouw computer zetten. Als je bepaalde Lint en meer content deelt via Social Media netwerken zoals Facebook of Twitter, dan kunnen deze derde partijen ook cookies op je computer zetten. Het is belangrijk om te weten dat wij geen toegang hebben tot, noch controle over, cookies die door derden worden gekozen. We raden je aan de websites van deze derde partijen te raadplegen voor meer informatie over hun cookies en over hoe je ze kunt beheren.

De hierboven genoemde cookies worden alleen door ons gebruikt en de hiermee verzamelde gegevens worden niet gedeeld met derden, tenzij dit noodzakelijk is in het kader van een doeleinde zoals hierboven uiteengezet en in overeenstemming met dit Privacy- en Cookiebeleid. De via uw browser op je computer geplaatste cookies kunnen verwijderd worden als je dat wilt. De meeste browsers accepteren cookies automatisch, maar je kunt uw browserinstellingen aanpassen als je dit niet langer wilt toestaan. Meer informatie vind je onder “Help” in je browser. Als je de cookies niet accepteert, kun je onze website nog wel bezoeken, maar dan kan het zijn dat bepaalde diensten en delen van de site niet optimaal functioneren.

Uw rechten (inzage, correctie en verzet)
Op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens kun je ons verzoeken om inzage in jouw persoonsgegevens. Naast inzage mag je ons ook verzoeken om jouw gegevens te verbeteren of aan te vullen indien je fouten hebt opgemerkt of als je dit vanwege een andere reden graag wenst. Hetzelfde geldt voor een verzoek om uw persoonsgegevens te verwijderen of af te schermen indien deze onjuist, onvolledig of irrelevant zijn, of op een andere wijze in strijd met een wettelijk voorschrift worden verwerkt. Dergelijke verzoeken tot inzage, correctie of verzet, kun je aan ons richten per e-mail via: info@lintenmeer.nl

Wijzigingen en vragen
Ons Privacy- en Cookiebeleid kan van tijd tot tijd worden gewijzigd. We zullen elke bijgewerkte versie op deze pagina zetten, zodat je altijd op de hoogte bent van de gegevens die we verzamelen, de wijze waarop deze gegevens door ons gebruikt en beschermd worden en de omstandigheden waaronder we jouw gegevens aan derden verstrekken en/of openbaar maken.

 

Als je vragen hebt over je gegevens, ons Privacy- en Cookiebeleid of de toepasselijkheid ervan, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan via de telefoon: 0544-488390 of per e-mail via: info@lintenmeer.nl of per brief naar: Lint en meer, Churchillstraat 6, 7136 MB Zieuwent.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.