Levering

Wij streven ernaar om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden nadat de bestelling bij ons is binnengekomen. In ieder geval binnen 1-3 werkdagen. Wij verzenden op maandag t/m vrijdag. Wij hebben alle producten in het aangeboden assortiment in principe op voorraad. Het door u bestelde lint wordt zoveel mogelijk aan één stuk geleverd.
Als dit niet geheel lukt nemen wij altijd eerst contact met u op. (een aantal lintsoorten worden aan ons geleverd met een beperkte lengte. Bijvoorbeeld het Crispy lint maximaal 9 meter) Indien een product niet (voldoende) voorradig is nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om tot een passende oplossing te komen. Lint en Meer kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor gevolgschade als producten niet geleverd kunnen worden.   
Indien gewenst, kunt u het deel van de bestelling dat niet geleverd kan worden kosteloos per e-mail annuleren. U krijgt het reeds betaalde bedrag dan binnen 14 dagen terug op uw rekening.
 
Volgens Postnl is dit het schema van de bezorging van brievenbuspost.
Lichtingsdagen PostNL ma t/m vrij
Post  verzonden op:       bezorgd voor 18:00 op:
Maandag                        Dinsdag
Dinsdag                          Woensdag
Woensdag                      Donderdag
Donderdag                     Vrijdag
Vrijdag                            Zaterdag
 
Er wordt door PostNL niet bezorgd op zondag en maandag.
Gelieve hier rekening mee te houden, bestellingen die dus bijvoorbeeld op vrijdag laat in de middag of 's avonds gedaan zijn, kunt u pas op zijn vroegst op dinsdag ontvangen.
Wij versturen een email als uw bestelling is verzonden. Deze is dan genoemde dag voor 16:00 bij het postkantoor afgegeven.

Wij hebben geen invloed op de bezorging door PostNL.