Veilig betalen

U kunt bij ons uw bestelling betalen met Ideal. De volgende banken zijn aangesloten bij iDEAL: ABN AMRO, Rabobank, Fortis Bank, Friesland Bank, ING Bank, SNS Bank, SNS Regio Bank, ASN Bank, Knab, Van Lanschot Bankiers. Als uw eigen bank nog niet is aangesloten bij iDEAL, kunt u nog niet betalen met iDEAL. Voor vragen hierover kunt u zich het beste wenden tot uw bank. 

U betaalt bij Lint en meer geen extra kosten voor de betalingsmethodes. Het gebruik van iDEAL is gratis. 

Belgische klanten kunnen in het bestelproces kiezen voor betalen met Mister Cash. Het gebruik van Mister Cash is gratis


Het betalen van uw bestelling is volledig veilig. De gehele website en dus ook de betaalschermen zijn beveiligd, waardoor het onmogelijk is voor derden om toegang te krijgen tot uw betalingsgegevens. De beveiliging werkt via de zogenoemde Secure Socket Layer (SSL) technologie. Voor de afhandeling van het internet betalingsverkeer werkt Lint en meer samen met MultiSafePay. Zij zorgt voor de veilige financiële afhandeling van alle bestellingen. Hier merkt u zelf verder niets van. MultiSafePay is een van de voornaamste Europese leveranciers van betalingsdiensten en heeft een hele goede reputatie.

Lees hier meer over MultiSafePay >>

 

Het betalen lukt niet, wat nu?

Als de betaling van je bestelling om wat voor reden niet lukt neem dan contact met ons op, dan kijken we naar een oplossing.
info@lintenmeer.nl